REJESTRACJA SPÓŁKI S24

Szanowni Państwo!

Miło jest nam poinformować, że od 1 sierpnia 2019 ruszyliśmy z nową inicjatywą polegającą na usłudze rejestrowania spółek w internetowym systemie S24.

Nasi doświadczeni prawnicy i managerowie przy współpracy z biurem rachunkowym, pomogą przebrnąć przez skomplikowany proces rejestracji zarówno popularnej formy spółki z ograniczoną odpowiedzialnością, jak również spółki jawnej, spółki komandytowej, czy coraz częściej pojawiającej się ostatnio spółki komandytowej w której komplementariuszem (ponoszącym odpowiedzialność za działania spółki) jest spółka z o.o. (forma spółka z o.o. Sp. K.).

Eksperci Fundacji posiadają praktykę w zakładaniu i rejestracji spółek, jak również wprowadzaniu zmian w istniejących już spółkach. Dzięki pomocy Fundacji przedsiębiorcy nie tracą czasu na opracowywanie wniosków i długotrwałe procedury związane z rejestracją spółek, mogą więc skupić się na prowadzeniu biznesu.

Osoby zainteresowane zachęcamy do kontaktu za pośrednictwem adresu e-mailowego:

kontakt@fundacjaentropia.pl

lub telefonicznie 510267337